Tau Empire Codex 2013 | Army Builder Program
Dark Angels Codex 2013
Chaos Daemons Codex 2013
Chaos Space Marines Codex 2012

Warhammer 40k Forum Tau Online

 

Warhammer 40K Forum

Return to Topics After Posting by Default
Reply
Old 10 Mar 2010, 08:23   #1 (permalink)
Ethereal
 
Join Date: Jul 2004
Location: UK
Posts: 12,488
Default Return to Topics After Posting by Default

This turned itself off today as I found myself thrown back to the forum index after posting (quite annoying as I always proof-read my posts again after posting them). I turned it back on but wondered what caused it and whether anyone else experienced the same thing?

[Edit] My quick reply box also disappeared, I had to re-enable it...
__________________
KJ - Friend, Brother, Ork. Never forget you mate.
Restayvien is offline   Reply With Quote
Old 10 Mar 2010, 15:39   #2 (permalink)
Ethereal
 
Join Date: Apr 2004
Location: United Kingdom
Posts: 16,024
Default Re: Return to Topics After Posting by Default

The theme setting table got corrupted last night which has will have reset some of the settings I'm afraid (which was also why there was some trouble last night and just now).

It seems you fix one bit of the database and another breaks lol.
FTyross is offline   Reply With Quote
Old 10 Mar 2010, 15:43   #3 (permalink)
Ethereal
 
Join Date: Jul 2004
Location: UK
Posts: 12,488
Default Re: Return to Topics After Posting by Default

Ah that makes sense, I assumed you were working on something when the forum died half an hour ago. ;D Thanks FT.
__________________
KJ - Friend, Brother, Ork. Never forget you mate.
Restayvien is offline   Reply With Quote
Old 10 Mar 2010, 17:32   #4 (permalink)
Ethereal
 
Join Date: Apr 2004
Location: United Kingdom
Posts: 16,024
Default Re: Return to Topics After Posting by Default

Quote:
Originally Posted by Restayvien
Ah that makes sense, I assumed you were working on something when the forum died half an hour ago. ;D Thanks FT.
I was working on it, trying to repair the one of the tables when the other died.

Now whilst everything's working fine, backup!

Edit: It's been going for two hours and still only 4% through the backup process....
FTyross is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Important Topics - (Search Before Posting!) Anton Minor Races 0 02 Feb 2009 21:01
Important Topics - (Search Before Posting!) Anton Forces of Chaos 0 22 May 2008 09:38
Important Topics [please read before posting] khanaris Tau 0 28 Jan 2007 21:41
default theme mace Tau Online Comments/Suggestions 2 17 Jul 2004 13:43