Tau Empire Codex 2013 | Army Builder Program
Dark Angels Codex 2013
Chaos Daemons Codex 2013
Chaos Space Marines Codex 2012

Warhammer 40k Forum Tau Online

 

Warhammer 40K Forum

Probably Just Me...
Closed Thread
Old 03 Jan 2010, 23:10   #1 (permalink)
Shas'O
 
Join Date: Oct 2006
Location: Over The Hills And Far Away
Posts: 6,508
Default Probably Just Me...

None of the smiley, font, or other button work for me?
I.E Bold, Underline, Quick Edit, URL, . The buttons you push for them don't do anything?

I'm suspecting it's just me as half the buttons on facebook also don't work.
I'm using Firefox, latest version.
Any help?
__________________

Quote:
Originally Posted by Minako
The female race really is disgusting.


Tomo1 is offline  
Old 03 Jan 2010, 23:24   #2 (permalink)
Ethereal
 
Join Date: Feb 2005
Location: Behind you
Posts: 19,399
Send a message via MSN to ForbiddenKnowledge
Default Re: Probably Just Me...

:) ;) :D ;D >:( :( :o ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'( >:D ^-^Posting from the latest firefox, they all work for me.


Posting from the latest firefox, they all work for me.
__________________
[quote]Thou shalt not crave thy neighbour

Quote:
Originally Posted by Tim.
Rafe is damn sexy once he gets into his night attire.
ForbiddenKnowledge is offline  
Old 03 Jan 2010, 23:44   #3 (permalink)
Shas'O
 
Join Date: Oct 2006
Location: Over The Hills And Far Away
Posts: 6,508
Default Re: Probably Just Me...

Quote:
Originally Posted by Rafe
:) ;) :D ;D >:( :( :o ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'( >:D ^-^Posting from the latest firefox, they all work for me.


Posting from the latest firefox, they all work for me.
Damn.

Also, this thing suddenly want me to have flashplayer, which is odd because coupla hours ago they worked, go to download flashplayer, lo and behold, the button which says "Download", doesn't work. Click on it, nothing happens, same with all the buttony things on here.


EDIT: IE8 is working fine with all the buttons, so something wrong with my Firefox.
__________________

Quote:
Originally Posted by Minako
The female race really is disgusting.


Tomo1 is offline  
Old 03 Jan 2010, 23:47   #4 (permalink)
Shas'El
 
Join Date: Jan 2008
Location: Ota, Gunma Prefecture, Japan
Posts: 3,764
Default Re: Probably Just Me...

Have you recently installed an add-on? I use No Script and Adblock Plus and sometimes they affect my usage of Tau Online and other websites.
__________________
[table][tr][td]Regards,
MT.[/td][td] [[/td][/tr][/table][hr]What's an abelian group with an associative, distributive secondary operator and the power to corrupt mortals?
[spoiler=Answer]The One Ring![/spoiler]
[hr]
Masked Thespian is offline  
Old 03 Jan 2010, 23:49   #5 (permalink)
Shas'O
 
Join Date: Oct 2006
Location: Over The Hills And Far Away
Posts: 6,508
Default Re: Probably Just Me...

Quote:
Originally Posted by Masked Thespian
Have you recently installed an add-on? I use No Script and Adblock Plus and sometimes they affect my usage of Tau Online and other websites.
A couple of hours ago, everything worked. Since then and this problem, I have not installed, configured, nor changed any add-ons.

Plus, I've found the problems I have with AdBlock is that it makes the image disappear, I can see the images, they just don't do anything.
__________________

Quote:
Originally Posted by Minako
The female race really is disgusting.


Tomo1 is offline  
Old 04 Jan 2010, 12:56   #6 (permalink)
Shas'O
 
Join Date: Oct 2006
Location: Over The Hills And Far Away
Posts: 6,508
Default Re: Probably Just Me...

It's ok guys, panic over. The box "Enable JavaScript" wasn't ticked. :P
__________________

Quote:
Originally Posted by Minako
The female race really is disgusting.


Tomo1 is offline  
Old 05 Jan 2010, 08:08   #7 (permalink)
Shas'El
 
Join Date: Feb 2009
Location: In my Killkrooza, headin' for Earth!
Posts: 3,866
Default Re: Probably Just Me...

I think the following applies to this situation:
[spoiler][/spoiler]

:P
[hr]
Why was javascript disabled in the 1st place?, mine was on automatically when I installed the new firefox (well, I've installed 1 through 3.5 and never had to activate java)
jimmy_mymail is offline  
Old 05 Jan 2010, 09:17   #8 (permalink)
Shas'O
 
Join Date: Oct 2006
Location: Over The Hills And Far Away
Posts: 6,508
Default Re: Probably Just Me...

Quote:
Originally Posted by Santa Sorck
Why was javascript disabled in the 1st place?
I have no idea :P
__________________

Quote:
Originally Posted by Minako
The female race really is disgusting.


Tomo1 is offline  
Old 07 Jan 2010, 14:55   #9 (permalink)
Ethereal
 
Join Date: Apr 2004
Location: United Kingdom
Posts: 16,024
Default Re: Probably Just Me...

Drive by config changes? :P
FTyross is offline  
Closed Thread

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On